ISO 45001:2018

ISO 14001:2015

ISO 9001:2015

Dezvoltare Durabilă

STRATEGIE

Înțelegem prin strategie asumarea responsabilității față de mediul înconjurător, siguranța angajaților, a clienților şi a partenerilor noşti.

Recomandăm întotdeauna clienților noştri nu numai cele mai bune produse ci şi cele mai potrivite pentru nevoile lor.

Subscriem oricărui dialog constructiv dedicat unei lumi mai curate, mai sănătoase, mai sigure şi mai verzi. In final, natura are propria sa tehnologie de la care mai avem multe de învățat.

PLANIFICARE

Pe o piață din ce în ce mai dinamică, performanța face diferența. Dar performanță nu mai înseamnă acum şi aici ci în timp şi pentru toți. Lumea în care trăim trebuie să înțeleagă că o nouă etică profesională trebuie să guverneze mediul industrial ca parte integrantă a mediului înconjurător.

Soluțiile inginereşti pe care le oferim clienților noştri se bazează pe experiență şi pe o atentă evaluare a resurselor şi consecințelor astfel încât să putem garanta rezultate durabile.

LOGISTICĂ

Să muncim împreună, să ne punem pasiunea în comun, acestea sunt promisiunile pe care le reafirmăm de fiecare dată când încercăm să rezolvăm problemele clienților noştri.

Încercăm să fim prezenți în toate etapele pe care le parcurg produsele noastre, de la producător până la client, de la formula produsului până la tratarea reziduurilor şi ecologizare.

Intotdeauna luarea deciziilor este un proces în care, atât consultanții tehnici şi de vânzări precum şi personalul din centrul logistic, garantează maximum de avantaje.

PRODUSE SUSTENABILE

Fiecare contact al clientului cu produsul este o experiență.
Fiecare experiență este o evoluție.

Evoluție se traduce prin:

  • soluții complete de curățare, dezinfecție, mentenanță şi ecologizare,
  • biodegradabilitate,
  • utilizarea tehnologiilor bazare pe bacterii şi micro-organisme.

CERCETARE

Experiențele pe care le avem în fiecare zi la clienți ne împrospătează continuu informațiile despre noile tehnologii și aplicații astfel încât, la rândul nostru, să putem să ne îmbunătățim portofoliul cu produse inovative, de nișă. Continuitatea acestui proces de căutare a celei mai potrivite soluții tehnice ne permite să experimentăm în laboratorul propriu după principiile ingineriei inverse.

KEMTEK® este despre luarea deciziilor potrivite în procesele de mentenanță industrială, despre produse și servicii profesionale, despre comunicare, inițiativă și responsabilitate.

Top