Programe pentru înlăturarea depunerilor de piatră și rugină din instalaţiile termice și schimbătoarele de căldură

Inlăturarea depunerilor de piatră şi rugină nu constituie un scop în sine. Finalitatea acestei operațiuni o constituie buna funcționare a sistemelor de producere a aburului şi apei calde, cât şi reducerea costurilor de producție.

Programe personalizate pentru aceste operațiuni sunt puse la dispoziția clienților prin pachete complete care conțin atât soluțiile chimice cât şi echipamentele necesare.

Noutatea adusă de acest program constă în includerea neutralizării şi pasivării suprafețelor curățate cât şi a tehnologiei de tratare a apelor uzate rezultate în urma procesului.

Produse recomandate: programe de spălare KEMTEK®

Gama KEMTEK®  deține un portofoliu de produse performante într-o continuă dezvoltare care combină experiența noastră și nevoile clienților cu înalta tenologie de producție. Domeniul de aplicabilitate prioritar al acestei game este cel industrial, crescând astfel responsabilitatea pe care o avem asupra proprietății industriale, a valorilor cărora subscriem, și, nu în ultimul rând, asupra mediului înconjurător. Degresanții, detartranții, aerosolii tehnici și celelalte tipuri de produse ale gamei sunt recomandate astfel încât impactul asupra mediului, resurselor energetice și financiare ale clientilor să fie minim, iar asupra eficienței proceselor de producție și mentenanță să fie maxim.