ISO 45001:2018

ISO 14001:2015

ISO 9001:2015

Competențe

ÎNLĂTURAREA CALCARULUI

Înlăturarea depunerilor de piatră şi rugină nu constituie un scop în sine. Finalitatea acestei operațiuni o constituie buna funcționare a sistemelor de producere a aburului şi apei calde, cât şi reducerea costurilor de producție.

BIOTEHNOLOGII

O abordare inovatoare a domeniului industrial şi instituțional o constituie soluția biologică. Produsele bazate pe micro-organisme şi enzime asigură un echilibru între mediul înconjurător şi cel industrial. Dezvoltarea tehnologică permite un salt în abordarea pe termen lung a responsabilității față de mediu înconjurător.

PRODUSE RECOMANDATE

Gama KEMTEK®  deține un portofoliu de produse performante într-o continuă dezvoltare care combină experiența noastră și nevoile clienților cu înalta tenologie de producție. Domeniul de aplicabilitate prioritar al acestei game este cel industrial, crescând astfel responsabilitatea pe care o avem asupra proprietății industriale, a valorilor cărora subscriem, și, nu în ultimul rând, asupra mediului înconjurător. Degresanții, detartranții, aerosolii tehnici și celelalte tipuri de produse ale gamei sunt recomandate astfel încât impactul asupra mediului, resurselor energetice și financiare ale clientilor să fie minim, iar asupra eficienței proceselor de producție și mentenanță să fie maxim.

Gama Kem-Sept® este concepută ca un program complet, eficient şi sigur pentru maxima satisfacție a clientilor de tip instituțional și a celor din industria alimentară. Abordarea noastră în ceea ce privește acest domeniu include soluții pentru optimizarea consumului de apă, energie și volum de muncă prin utilizarea de produse de curățare și dezinfecție a unui spectru larg de suprafețe.

Gama Microlife® este destinată aplicațiilor instituționale și industriale. Enzimele încep descompunerea rapidă a reziduurilor de natură organică iar bacteriile intră în acțiune degradând prin oxidare biologică reziduurile rezultate din descompunerea enzimatică. Prin această metodă reziduurile organice sunt transformate în compuşi simpli precum dioxidul de carbon şi apă, iar mirosurile neplăcute sunt înlăturate.

Gama Fantastic Odor Control® folosită în instalții automate de pulverizare este destinată controlului mirosului în stații de tratarea apelor reziduale deasupra bazinelor de decantare şi extragerea apei din mâl, pe gropile de gunoi urbane, în fabrici de procesare a reziduurilor, zone de depozitare a reziduurilor organice, fabrici de procesare a compostului, maşini de transportat gunoiul, stații de spălare a maşinilor de transport gunoi, exhaustoarele bucătăriilor, fast-food-urilor, fabricilor de procesare alimente, fabrici de procesare a reziduurilor (PROTAN), pe orice tip de exhaustor sau ventilator de la tăbăcării, fabrici de procesarea cauciucului etc.

KEMTEK® este despre luarea deciziilor potrivite în procesele de mentenanță industrială, despre produse și servicii profesionale, despre comunicare, inițiativă și responsabilitate.

Top