Beneficiile gamei KEMTEK®  se reflectă în primul rând în creşterea productivității şi satisfacției ca rezultat al unei înalte tehnologii încorporate în produse. Mediul industrial, cu provocările sale speciale, necesită un suport tehnic bine fundamentat, proceduri de curățare şi mentenanță rapide şi eficace, rezultate superioare şi de lungă durată.

Aerosolii tehnici, agenții de curățare pe bază de apă, solvenții degresanți, soluțiile de protecție anticorozivă, uleiurile şi emulsiile de răcire țintesc aplicații dintre cele mai diverse şi mai provocatoare.

Produse recomandate:

Gama KEMTEK®  deține un portofoliu de produse performante într-o continuă dezvoltare care combină experiența noastră și nevoile clienților cu înalta tenologie de producție. Domeniul de aplicabilitate prioritar al acestei game este cel industrial, crescând astfel responsabilitatea pe care o avem asupra proprietății industriale, a valorilor cărora subscriem, și, nu în ultimul rând, asupra mediului înconjurător. Degresanții, detartranții, aerosolii tehnici și celelalte tipuri de produse ale gamei sunt recomandate astfel încât impactul asupra mediului, resurselor energetice și financiare ale clientilor să fie minim, iar asupra eficienței proceselor de producție și mentenanță să fie maxim.