Aflate în atenția permanentă a publicului, spațiile instituționale necesită o întreținere continuă. Produse din gama KEMTEK® şi KEM-SEPT® destinate efectiv curățării şi întreținerii pardoselilor, zonelor sanitare şi tuturor suprafețelor cu care se intră în contact, vin în ajutorul utilizatorilor, pentru un mediu mai curat şi mai sănătos.

De la birouri și școli, de la zone de recreere la arene sportive, de la hoteluri la instituțiile administrative, toate aplicațiile sunt orientate pentru satisfacerea rapidă a tuturor nevoilor.

Produse recomandate:

Gama KEMTEK®  deține un portofoliu de produse performante într-o continuă dezvoltare care combină experiența noastră și nevoile clienților cu înalta tenologie de producție. Domeniul de aplicabilitate prioritar al acestei game este cel industrial, crescând astfel responsabilitatea pe care o avem asupra proprietății industriale, a valorilor cărora subscriem, și, nu în ultimul rând, asupra mediului înconjurător. Degresanții, detartranții, aerosolii tehnici și celelalte tipuri de produse ale gamei sunt recomandate astfel încât impactul asupra mediului, resurselor energetice și financiare ale clientilor să fie minim, iar asupra eficienței proceselor de producție și mentenanță să fie maxim.

Gama Kem-Sept® este concepută ca un program complet, eficient şi sigur pentru maxima satisfacție a clientilor de tip instituțional și a celor din industria alimentară. Abordarea noastră în ceea ce privește acest domeniu include soluții pentru optimizarea consumului de apă, energie și volum de muncă prin utilizarea de produse de curățare și dezinfecție a unui spectru larg de suprafețe.

Produse disponibile şi pe: